Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Jasmine Jewels Oy
Konekuja 5
21200 Raisio
Puh. 045 2566 111

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Tapio Virtanen
PL 66
21201 Raisio
Puh. 045 2566 111

Rekisterin nimi

Jasmine Jewels Oy verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan silloin, kun sinua informoidaan verkkokaupan uusista tuotteista tai muista Jasmine Jewels verkkokaupan asioista. Emme luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan ainoastaan tilausvaiheessa antamasi tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti asiakkaalta itseltään palveluiden käytön ja asiakaspalvelun yhteydessä. Palvelutietoa kerätään asiakkaan käyttäessä palveluita. Asiakkaaseen liittyviä tietoja voidaan hankkia ja päivittää lainsäädännön mahdollistamissa tapauksissa asiakkaalle informoituihin käyttötarkoituksiin myös ulkoisista tietolähteistä.

Tietojen luovutukset ja siirrot

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Jasmine Jewels Oy:n ulkopuolelle. Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, sekä väärinkäytösten ehkäisyssä ja selvittämisessä. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Jasmine Jewels Oy:n hallinnoiman verkkokaupan tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus ja käytettävyys varmistetaan parhain mahdollisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomasti tai vahingossa tapahtuvalta tietojenkäsittelyltä. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan Jasmine Jewels Oy:n ennalta määrittämän henkilön toimesta.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Jasmine Jewels Oy
Konekuja 5
21200 Raisio

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilausvahvistus

Lähetämme aina sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta selviää:

  • Tilausnumero
  • Maksuviite
  • Linkki, josta saa tilauksen kuitin tallennettua / tulostettua (PDF)
  • Linkki tilausseurantaan
  • Tilauksen loppusumman arvonlisäveroineen eriteltynä

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit myös tarkastaa tilauksen sisällön.
Toimitamme jokaisen tilauksen yhteydessä myös paperitulosteen josta selviävät seikkaperäiset palautusohjeet!

Mikäli Jasmine Jewelsin sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy kirjoitus- tai laskentavirheitä, Jasmine Jewels ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti.

  • Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut ovat 4,90 €. Yli 100 € tilauksissa postikulut ovat 0 €.
  • Hinnat sisältävät 24% ALV:n. Ostohetkellä voimassa oleva hinta näkyy kunkin tuotteen kohdalla.
  • Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta yleensä toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta. Jos tuote on päässyt loppumaan varastostamme ja toimitusaika sen johdosta pitenee, niin otamme yhteyttä välittömästi.
  • Palautusoikeutta ei ole kaiverretuilla tuotteilla, räätälöidyillä tuotteilla sekä korvakoruilla johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajansuojalaki 6:16 § 3 ja 4).
    Jos kyseessä on tilaustyönä tehty sormus/koru, palautusoikeus on rajoitettu kuluttajansuojalain 6. luvun pykälän 16 mukaisesti seuraavasti:
    Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 15 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan mittojen mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa voida lainkaan myydä edelleen. Asiakaspalautus käyttämättömälle ja ei räätälöidylle tuotteelle on maksuton!
  • Ole erityisen tarkkana tilaustyönä valmistettaviin tuotteisiin jotka ovat Titanium 3D, 3D Gold, 3D Carbon sekä Classic-sormukset joilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta muutoin kuin tuotevirhetapauksessa. Erikoismalleissa on yleensä 30% ennakkomaksu, kun valmistaja on ottanut tuotteen valmistukseen ei peruutusoikeutta enää ole, muutoin kuin tuotevirhetapauksessa. Mikäli tilaus peruutetaan tässä vaiheessa, perimme peruutusmaksuna etukäteen maksetun ennakkomaksun hinnan.
  • Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.
  • Yli 200 € tilaukset toimitetaan kirjattuna tai postipakettina.
  • Huomioithan, että verkkokaupassamme on 15 € minimitilausraja
  • Toimitus ainoastaan postin välityksellä.